Bátorság és TeljesítményPénzügyi JelentésSzellem és TiszteletInnováció és SzenvedélyCsapatjáték és Energia
 
Bezárás
Bátorság és Teljesítmény
   
Bátorságpróbák

Szabadidejükben a teljesítmény bajnokai ugyanúgy élnek, mint a legtöbb ember: étterembe és moziba járnak, családjukkal időznek, utaznak, vagy épp parkolóhelyet keresnek. Munkaidőben azonban a bátorság és az emberi kitartás határait feszegetik a páston, a levegőben, vagy épp a tengerek mélyén.

A Bátrak látszólag nagyon különböznek egymástól. Látszólag.

Elolvasom
Bátorság a döntésekben

Kerekasztal-beszélgetés az Audi Hungaria ügyvezetőivel
A vállalat ügyvezetői kerekasztal-beszélgetés formájában cserélnek eszmét a stratégiai és operatív döntésekről az Audi Hungariánál. A résztvevők által leszűrt egyik tanulság: bármennyire is tényeken és számokon alapulnak a döntések, ugyanolyan fontos az egyéni motiváció, a bizalom, a bátorság és a csapatmunka.

Elolvasom
Remekeltek az Audi ...

A Szakmasztár 2012 Fesztiválról a győri motor- és járműgyár három szakmunkástanulója is díjjal a zsebében tért haza.

Elolvasom
Bővült a Belsőégésű ...

Magyarországon egyedülálló vizsgálati eszközökkel és módszerekkel dolgozhatnak a mérnökhallgatók az Audi Hungaria Járműmérnöki ...

Elolvasom
Bokrétát kapott a járműgyár

Tíz hónappal az alapkőletételt követően, 2012. május 11-én tartották az Audi Hungaria új járműgyárának bokrétaünnepét.

Elolvasom
Elkészült a kétmilliomodik ...

A kétmilliomodik hathengeres dízel erőforrással az Audi Hungaria a 2012-es évben újabb termelési rekordot ért el.

Elolvasom
Bezárás
Innováció és Szenvedély
   
Úttörő ízek

Innováció a konyhaművészetben

Ha a magyar gasztronómia ismét az egyik legötletesebb nemzeti konyhává válik, azt leginkább olyan újítóknak köszönhetjük majd, mint Széll Tamás és Mautner Zsófia. A sztárséf és a gasztronómiai nagykövet sikerének kulcsa tömören ennyi: innováció az alapgondolattól a tálalásig. De mit jelent az innováció a konyhában?

Elolvasom
Újjászületés

A magyar népviselet nemcsak a gazdag népi kultúra hordozója, egyben a precizitás és az ötletesség élő lenyomata is. A hagyomány egyszerre ihletforrás és kihívás a fiatal magyar divattervezők számára, akik modern szemlélettel értelmezik újra őseik öltözékeit. A sikert sikerre halmozó magyar designerek népi ihletésű kollekcióit ezúttal a Győri Balett díjnyertes táncosai öltötték magukra.

Elolvasom
Korunk előtt járnak

Egy éve kezdte meg munkáját a járműfejlesztés a győri Audi Hungariánál. Ez egy további mérföldkő elérését jelenti a vállalat történetében. Megadatott számomra a lehetőség, hogy bepillantást nyerjek ide, a „technika világába”.

Elolvasom
Újító elme

Az innováció az ember egyik legfontosabb tevékenysége, minden társadalmi vívmány, művészeti alkotás és műszaki találmány alapja. De honnan ered az innováció alapját adó ötlet, gondolat? Bár az innováció egy tudatosan vezérelt folyamat, Acsády László agykutató szerint maga az ötlet születése gyakran egy esetleges, műszerrel aligha tetten érhető esemény.

Elolvasom
High-tech Építőkövek

Minden korábbinál kisebb hengerűrtartalmú erőforrásokkal bővült az Audi Hungaria portfóliója, a jövő egyik meghatározó motorcsaládjának bevezetése – a termékhez hasonlóan – fontos stratégiai lépés.

Elolvasom
Precíziós munka

85 ezer jármű közel 325 ezer karosszériaeleme készült tavaly a győri AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Business Unit Szerszámgyárában, mindenek előtt a prémium szegmens csúcsmodelljeihez. A kiemelkedő teljesítmény eléréséhez a kiváló tervezés, a komoly precizitás és az összehangolt csapatmunka jelentette a feltételeket.

Elolvasom
Új épületben a Kísérleti ...

A Kísérleti Motorgyártó Központ (MAC) új épületében egy fedél alá került a kísérleti motorokkal kapcsolatos minden gyártási tevékenység.

Elolvasom
Tovább bővült a motorgyártás

24 000 négyzetméterrel mintegy 50 000 négyzetméter alapterületűre bővült a nyolc-, tíz és tizenkét hengeres motorok gyártócsarnoka.

Elolvasom
Az innováció ezer éve ...

A Győrtől délre, a Kisalföld egyik legmagasabb pontjára épült Pannonhalmát nemcsak földrajzi fekvése, de kulturális értékei ...

Elolvasom
500 000 nyolchengeres motor

Mérföldkőhöz érkezett az Audi Hungaria motorgyára, amikor december 10-én elkészült az 500 000. nyolchengeres motor.

Elolvasom
Bezárás
Szellem és Tisztelet
   
Nők a járműgyártásban

AZ AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Magyarország legvonzóbb munkaadói közé tartozik és a női munkatársaknak is egyedülálló, érdekes és biztos munkahelyet kínál. A női munkatársak aránya folyamatosan nő a vállalatnál. Ennek jegyében, 2012 októberében 35 női munkatárs írta alá munkaszerződését az Audi magyar leányvállalatánál.

Elolvasom
Gondolatok az értelmes életről

Teljesen eggyé válni a tevékenységünkkel; érezni, hogy erős kézzel, biztosan kormányozzuk a sorsunkat; örömet lelni egy-egy pillanatban, akár annak eredményétől függetlenül is – mindez összefoglalható egy szóval: flow. Mégis, a flow állapot leírására sok egyéb fogalmat is használunk: az „optimális élmény”, az „ihletett állapot”, és a „tökéletes koncentráció” talán a legkézenfekvőbbek közülük.

Elolvasom
Előszó

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. 2012-es üzleti évét rendkívül dinamikus fejlődés fémjelezte. 1 915 567 darab elkészült motor, 33 553 Győrben gyártott jármű és számtalan új projekt szolgál meggyőző bizonyítékként erre. Tizenegy új motortípus gyártását kezdtük meg az elmúlt évben és legyártottuk 2 000 000. hathengeres dízelmotort és az 500 000. nyolchengeres motort is.

Elolvasom
Köszöntő

Az AUDI AG sikeres és eseménydús 2012-es évre tekint vissza. Az elmúlt üzleti évben innovatív termékeink segítségével 11,7 százalékkal tudtuk növelni járműkiszállításainkat a 2011-es szinthez képest. Az új Audi A3-ast jól fogadta a piac, nemzetközileg elismerést aratott csakúgy, mint a volumenmodellek sportos változatai, mint az RS 4, az S6, az S7 és az első dízelmotorral szerelt S-modell, az SQ5 TDI.

Elolvasom
MOBILIS

„Mozgásban a tudomány!“ – ezzel a mottóval nyitotta meg kapuit a győri MOBILIS Központ. A 74 interaktív kiállítási eszköz ...

Elolvasom
Bezárás
Csapatjáték és Energia
   
Irány a Magyar Tenger!

Ha a feltöltődésre gondolunk, általában szép tájak és kényelmes szállodák jutnak eszünkbe. A Balaton és környéke tökéletesen megfelel az elképzeléseinknek – fekvése, a vendégszerető szálláshelyek és a széles programválaszték mára a régió egyik legkedveltebb üdülőhelyévé tették a „Magyar Tengert”.

Elolvasom
Még több dinamizmus Győrből

Audi TT RS plus – így nevezik a TT-sorozat 2012 áprilisa óta Győrben készülő legújabb csúcsmodelljét. Az Audi mérnökei a TT RS-ből már ismert 2,5 literes öthengeres turbómotort fejlesztették tovább, így növelve a modell dinamikáját és teljesítményét.

Elolvasom
Minden Watt számít

Az Audi Hungaria számára a fenntarthatóság stratégiai fontosságú. Csakúgy, mint működése egyéb területein, a vállalat az energiamenedzsment területén is tudatossággal, precizitással és innovációval törekszik a kitűzött célok elérésére.

Elolvasom
Pályán a jövő futballsztárjai

Nyolc ország fiatal futballistái mérték össze erejüket a Győri ETO Parkban, az U-16-os korosztály számára rendezett utánpótlás tornán.

Elolvasom
Húszezredik látogató

2012. június 28-án köszöntötték az Audi Hungaria Látogató Központ húszezredik vendégét, Bajkó Róbertet ...

Elolvasom
Egyetemisták a rajtrácson

A 2012-es évben ismét Győrben zajlott a Formula Student Hungary verseny. A versenyre 41 csapatban több mint 800 mérnökhallgató érkezett ...

Elolvasom
Éves jelentés 2012 - Audi Hungaria Motor Kft. Audi Hungaria Motor Kft.