Bátorság és Teljesítmény
Bezárás
A vállalatnál jelenleg tanuló közel 200 fiatal szakmunkás szakmai versenyeken elért eredményei jelzi az Audi Hungaria szakképzésének kiváló minőségét.

Remekeltek az Audi szakmunkástanulói

Győr, 2012. április 13.

A Szakmasztár 2012 Fesztiválról a győri motor- és járműgyár három szakmunkástanulója is díjjal a zsebében tért haza. Hartvich Zoltán a „World Skills“ országos verseny győzteseként továbbjutott a 2013-as lipcsei világbajnokságra, Borsodi Ádám második helyen végzett a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen, Balázs Dávid pedig kiemelkedő teljesítménye révén mentesült a szakmunkásvizsga alól. A győri tanulók nem csak itthon szerepeltej kiválóan: Borsodi Ádám a Volkswagen Konszern „Best Apprentice Award 2012” elnevezésű, szakmunkástanulókat kitüntető díját személyesen Prof. Dr. Martin Winterkorntól, a Konszern elnökétől vette át.

Jelenleg 190 fiatal vesz részt a vállalat moduláris szakképzésében, ám ez a létszám a jövőben akár 250 főre növekszik. Az erre a célra létrehozott Projekt- és Oktatóközpontban jelenleg mechatronikai műszerész, elektrotechnikai technikus, fényező valamint karosszérialakatos szakmákat sajátíthatnak el a fiatalok. Nemcsak a tanulók száma, az oktatott szakmák köre is folyamatosan bővül a jövőben.

További hírek
Bővült a Belsőégésű ...

Magyarországon egyedülálló vizsgálati eszközökkel és módszerekkel dolgozhatnak a mérnökhallgatók az Audi Hungaria Járműmérnöki ...

Elolvasom
Bokrétát kapott a járműgyár

Tíz hónappal az alapkőletételt követően, 2012. május 11-én tartották az Audi Hungaria új járműgyárának bokrétaünnepét.

Elolvasom
Elkészült a kétmilliomodik ...

A kétmilliomodik hathengeres dízel erőforrással az Audi Hungaria a 2012-es évben újabb termelési rekordot ért el.

Elolvasom
Éves jelentés 2012 - Audi Hungaria Motor Kft. Audi Hungaria Motor Kft.