Innováció és Szenvedély
Bezárás  

Új épületben a Kísérleti Motorgyártó Központ

Győr, 2012. július 27.

A Kísérleti Motorgyártó Központ (MAC) új épületében egy fedél alá került a kísérleti motorokkal kapcsolatos minden gyártási tevékenység. A vállalat az új központ megvalósítása során a hozzá kapcsolódó termék- és folyamatoptimalizálásra is nagy hangsúlyt fektetett.

Nyár óta a kísérleti motorok építése, vizsgálata és sorozatgyártásra való előkészítése ebben az új épületben zajlik. Így a fejlesztői csapat és gyártással foglalkozó szakemberek már a fejlesztési folyamat korai szakaszától együtt dolgozhatnak, még nagyobb hatékonyságot érve el. A mintegy 7 300 négyzetméter alapterületű új épület a műszaki fejlesztés és gyártástervezés közvetlen szomszédságában épült. A Kísérleti Motorgyártó Központ munkatársai nemcsak az Audi Hungaria és AUDI AG projektjein dolgoznak, a Volkswagen Konszerntől is kapnak megbízásokat. A központban jelenleg mintegy 100 munkatárs dolgozik.

További hírek
Tovább bővült a motorgyártás

24 000 négyzetméterrel mintegy 50 000 négyzetméter alapterületűre bővült a nyolc-, tíz és tizenkét hengeres motorok gyártócsarnoka.

Elolvasom
Az innováció ezer éve ...

A Győrtől délre, a Kisalföld egyik legmagasabb pontjára épült Pannonhalmát nemcsak földrajzi fekvése, de kulturális értékei ...

Elolvasom
500 000 nyolchengeres motor

Mérföldkőhöz érkezett az Audi Hungaria motorgyára, amikor december 10-én elkészült az 500 000. nyolchengeres motor.

Elolvasom
Éves jelentés 2012 - Audi Hungaria Motor Kft. Audi Hungaria Motor Kft.