Szellem és Tisztelet
Bezárás Vissza

Kedves Olvasó!

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. 2012-es üzleti évét rendkívül dinamikus fejlődés fémjelezte. 1 915 567 darab elkészült motor, 33 553 Győrben gyártott jármű és számtalan új projekt szolgál meggyőző bizonyítékként erre. Tizenegy új motortípus gyártását kezdtük meg az elmúlt évben és legyártottuk 2 000 000. hathengeres dízelmotort és az 500 000. nyolchengeres motort is.
A jelentős eseményekkel teli év egyértelmű csúcspontja az új járműgyár bokrétaünnepe volt. Az építési munkákat és a gyártósorok beszerelését a terveknek megfelelően valósítottuk meg, így 2013-ban 125 000 darabos éves kapacitással megkezdődhetett a járművek sorozatgyártása. A járműfejlesztés területén felépített szaktudásunkat az induló járműgyárban kiválóan tudjuk kamatoztatni. Az Audi Hungaria új járműgyárával a gyártókapacitás bővítését és annak a víziónak a megvalósítását támogatjuk, mely szerint az Audi világszerte „a prémiummárka“ legyen. Ezzel együtt a győri beruházás fontos lépés azon az úton, hogy Magyarország Közép-Kelet-Európa autóipari központjává fejlődjön.
Fő tevékenységi körünk, a motorgyártás számos új termékkel és programmal bővült. A nyolc- és tízhengeres motorok gyártási kapacitása megduplázódott. Ezen felül a VW-Konszernben a Global Engine motorok gyártásának területén vezető pozíciót töltünk be.

A vállalat alapítása óta az elmúlt üzleti év végéig közel 5,8 milliárd euró beruházást hajtottunk végre, amellyel az Audi Hungaria Magyarország legnagyobb befektetője. A vállalat dinamikus fejlődése a munkatársi létszám jelentős emelkedésében is megmutatkozik. Jelenleg több mint 8 600 munkatársat foglalkoztatunk Győrben, akik magas fokú hozzáértéssel, elkötelezettséggel és rendkívüli rugalmassággal állítják elő prémium minőségű termékeinket.
Az Audi Hungaria az elmúlt évben a győri Széchenyi István Egyetemen létrehozott, csúcstechnológiájú oktatási-, vizsgálati- és kísérleti célra használható laborépület mellett tanszékcsoportot alapított. Évente számos fiatal szakember vesz részt moduláris szakképzésen a vállalat saját oktató- és tréning központjában. Ezen kívül több olyan kezdeményezést is támogatunk, melyek Győr város fejlődéséhez járulnak hozzá, így például a MOBILIS Interaktív Kiállítási Központ megnyitását, ami a fiatalok technikai és tudományos érdeklődését segíti játékos formában.
Az innováció tevékenységünk motorja. Tisztelet, bátorság, szenvedély, csapatjáték és kötelezettségvállalás. Ezek az Audi Hungaria értékei, melyek nem csak a mindennapi munkavégzésben és a döntések meghozatalában játszanak fontos szerepet, hanem egyben az idei Éves jelentés vezérfonalai is.

Kellemes olvasást kívánok!

Éves jelentés 2012 - Audi Hungaria Motor Kft. Audi Hungaria Motor Kft.