Szellem és Tisztelet
Bezárás Vissza

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Az AUDI AG sikeres és eseménydús 2012-es évre tekint vissza. Az elmúlt üzleti évben innovatív termékeink segítségével 11,7 százalékkal tudtuk növelni járműkiszállításainkat a 2011-es szinthez képest. Az új Audi A3-ast jól fogadta a piac, nemzetközileg elismerést aratott csakúgy, mint a volumenmodellek sportos változatai, mint az RS 4, az S6, az S7 és az első dízelmotorral szerelt S-modell, az SQ5 TDI. Ezen felül mindenképp szeretném megemlíteni az A8 hybrid és A8 L hybrid modelleket. A termékportfóliónk bővítésével nem csak az elérhető legjobb eredményességet, hanem a márka reputációjának növelését céloztuk meg. A folyamatosan javuló termelékenység egyik fontos alapfeltétele az Audi Termelési Rendszer (APS). Minden gyártótelephelyünkön ez képezi a termelési folyamatok alapját. Sikereinkért azonban mindenekelőtt munkatársainknak tartozunk köszönettel, akik szenvedéllyel, elkötelezetten és pontosan állítják elő a termékeinket.

Vásárlóinkat a legmagasabb minőségi elvárások mellett vonzó termékeinkkel szeretnék lenyűgözni, mindezt 100 százalékos szállítói hűséggel. Nemzetközi gyártó hálózatunk bővítése ehhez nélkülözhetetlen. Az AUDI AG növekedési stratégiájának ezért fontos mérföldköve a győri gyár bővítése. Az új járműgyárban 2013-ban elindul a termelés, mellyel a magyarországi telephely gyártási spektruma teljessé válik.

Együtt az épülő kínai és mexikói gyártóbázisokkal a győri gyár hosszú távon biztosítja és növeli az AUDI AG nemzetközi versenyképességét. A döntés, mely szerint évente 125 000 jármű készül majd Győrben, egyértelmű jele a magyar leányvállalatba és annak munkatársaiba vetett bizalmunknak. A több mint 8 600 munkatárs motivációja és képzettsége a sikerünk alapja és jó ok arra, hogy hosszú távon elköteleződjünk Magyarország mellett.

Abban, hogy az Audi Konszern bizalma töretlen a magyarországi telephely iránt, döntő szerepe van az Audi Hungaria felkészült csapatának és teljesítőképességének – különösen a jelen gazdasági kihívások közepette. Úgy gondolom, bátran építhetünk a magyar munkatársak tettvágyára és törekvésükre, hogy tökéletes munkát végezzenek. Ők teszik termékeinket egyedülállóvá, és ők a motorjai annak a célnak, hogy a világ vezető prémium márkájává váljunk. Az AUDI AG és az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. felügyelőbizottságának nevében sikeres 2013-as évet kívánok a magyar kollégáknak!

Ingolstadt, 2013. március

Éves jelentés 2012 - Audi Hungaria Motor Kft. Audi Hungaria Motor Kft.